Säkylä, Suomi, 24. huhtikuuta 2018 – Westpak investoi HP Indigo 20000 -digipainokoneen, jonka asennustyöt saadaan valmiiksi tämän vuoden kesäkuun loppuun mennessä. Westpak aikoo kasvattaa liiketoimintaansa ja hankkia uusia asiakkaita tarjoamalla enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja erilaisiin piensarjojen ja persoinoituihin painatuksiin. Osana uuteen teknologiaan siirtymistä Westpak osti HP Indigo 20000 -painokoneen vahvistaakseen sen olemassa olevaa High Resolution Printing -tekniikkaa. Monipuoliseen ja suuren kapasiteetin tuotantoon tarkoitetulla keskileveärullaisella painokonella voidaan painaa erinomaisesti joustopakkauksiin.

Westpak tähtää pienempään kuntoonlaittohävikkiin, kykyyn painaa monenlaisille materiaaleille, painokoneen vähäisempään puhdistustarpeeseen ja vähempään liuotinpohjaisen värin käyttöön. Nämä ovat vain joitakin monista HP:n digitaalisen painoteknologian eduista.

”Pakkausmarkkinoiden jatkuva kehittyminen tekee alalla toimimisesta erittäin mielenkiintoista, kun tuotteiden elinkaaret lyhenevät, muotoilun määrä ja monimutkaisuus kasvavat. Uuden teknologian ansiosta voimme tarjota vaihtuvaa painatusta asiakkaillemme,” toteaa Westpakin toimitusjohtaja Jonas Skuthälla. ”Yhteistyökumppanimme pitävät meitä jo markkinoiden laadukkaimpana painajana, jolla on joustavin ja taitavin organisaatio. Päätöksemme ottaa käyttöön HP Indigo 20000 vie meidät jopa vielä pidemmälle. Uuden investoinnin myötä näemme monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia asiakkaidemme kannalta ja tulemme edelleen investoimaan uusiin korkealaatuisiin vaihtoehtoihin taataksemme erinomaisen palvelun. Tämä hankinta vähentää myös asiakkaidemme riskiä uusien tuotteiden markkinoille tuonnissa. Näemme itsemme palveluntarjoajana, emme vain kalvotoimittajana.”

Pääasiassa elintarviketeollisuuden tarpeisiin tarkoitetun uuden painokoneen lisäksi Westpak suunnittelee myös suunnittelijoiden ja sisällöntuottajien verkoston rakentamista tarjotakseen asiakkaidensa pakkaustarpeille täyden ratkaisun.