Westpak tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden käyttää uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja joustopakkauskalvoja. WestECO tuotteiden raaka-aineena käytetään Green PE:tä, joka on valmistettu sokeriruosta. Uusiutuvan raaka-aineen osuus vaihtelee kalvon tai laminaatin rakenteesta riippuen. Tyypillisesti se on 40-80% välillä. WestECO tuotteiden laatu ja toimivuus on samalla korkealla tasolla kuin perinteisistä raaka-aineista valmistamme kalvot. WestECO ratkaisuja löytyy sekä ylä- että alaratoihin ja flowpack-kalvoihin.

Räätälöimme kalvot niin että pakkaus on optimaalinen ja täyttää tehtävänsä niin tuotesuojan kuin toimivuuden kannalta. Valitsemalla optimaaliset ratkaisut vältetään turhaa ruokahävikkiä ja minimoidaan koko tuotantoketjun hiilijalanjälkeä. Huippulaatuisella painatuksella saadaan myyvä pakkaus ja välitettyä tarpeellinen tuotetieto kuluttajalle. Tämä pätee oli sitten kyseessä uusiutuvista tai perinteisistä raaka-aineista valmistettu pakkaus.